U bevindt zich hier

OVER GEBROEDERS DIERICK NV

Wie zijn we?

Gebroeders Dierick is een familiale KMO die gespecialiseerd is in staalbouw van diverse soorten gebouwen. Voor magazijnen, fabriekshallen, distributiecentra, kantoren, showrooms, diverse constructies als luifels en zelfs woningen bent u hier aan het juiste adres.

Isidoor Dierick richtte in 1949 het bedrijf op. François, zijn zoon, trad in zijn voetsporen en tenslotte werd de fakkel doorgegeven aan de derde generatie Geert Dierick. Vandaag de dag, bijna 75 jaar later, bouwen we nog steeds met even veel energie en passie aan alles wat met staal te maken heeft. 

Ons team

Ons vakkundig team van een twintigtal mensen zorgt elke dag voor de productie en distributie van de staalstructuur én de afwerking van uw gebouw. Elk project wordt op de voet gevolgd en bijgestuurd waar nodig. 

Onze medewerkers worden binnen onze productielijn versterkt door de nieuwste, computergestuurde machines. Deze zorgen voor nog meer nauwkeurigheid en snelheid binnen de productie van het staal.

Waarom voor Gebroeders Dierick kiezen?

Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons op de eerste plaats. Met behulp van een flexibele organisatiestructuur slagen we er reeds enkele decennia in dit waar te maken. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertsie kunnen wij voldoen aan uw persoonlijke voorkeuren en wensen.

We delen graag onze kennis met u en bieden hierbij een uitstekende service die advies, werfcoördinatie, kostprijsberekening en tal van andere activiteiten inhoudt.

We houden een nauw contact met onze klanten en proberen hierbij de familiale sfeer ten volle te kunnen overbrengen op onze realisaties. 

Bent u een ondernemer en heeft u een verandering of uitbreiding voor ogen? Ziet u hier geen beginnen aan of bent u op zoek naar een betrouwbare partner?    Of heeft u zin om de handen uit de mouwen te steken en deel uit te maken van ons fantastisch team? Wij staan steeds open voor spontane sollicitaties!

Contact